Navigatie Onderhoud

Dit programma is voor jou als je op veel gebieden wel weet wat je wil, maar je navigatieapparaat de connectie mist met God. Je gelooft dat Hij bestaat, of je zou dit in elk geval graag willen. Hoe hij aanwezig is in je leven, is alleen wel de vraag. Je kan worstelen met waar je bij Hem nou echt op mag vertrouwen en misschien zijn ook je ervaringen met andere volgelingen van Hem niet echt positief.

Als basis gaan we elkaar leren kennen. Je leert mij jouw schip en proviand kennen, helpt mij begrijpen hoe je beeld van God ontstaan is, welke ervaringen met Hem en met zijn volgelingen positief waren en welke niet, om vervolgens samen te kijken naar wat er meer over Hem te ontdekken valt. We gaan zoeken naar Gods hart, Zijn karakter leren kennen en ontdekken hoe Hij ook in jou invloed wil hebben op je kompas, zodat je echt mag leren vertrouwen op wat in jou ook Zijn stem vertegenwoordigd.

Dit programma geeft een basis. 5 Bijeenkomsten met elk voorbereidende opdrachten. Na elke bijeenkomst schrijf je een reflectie. Na dit traject heb je een stevige basis om op voort te borduren. Misschien is dit voor jou genoeg. Heel eenvoudig verlengen we dit met vervolggesprekken, van steeds een uur voor een vast uurtarief en zonder opdrachten of reflecties. Het tempo waarin je dit traject volgt bepaald jij helemaal zelf.

Omvang: 5 Bijeenkomsten van elk 1,5 uur. Voor elke bijeenkomst worden voorbereidingsopdrachten gemaakt en na elke bijeenkomst wordt een reflectieverslag geschreven.

Terug
 
 
 
 
E-mailen
Bellen