Herman Gee

Tarief bepalen

Het aangaan van een coachtraject is een investering in jezelf. Een investering welke je richting kan geven voor de rest van je leven. Welke je meer dan menig opleiding kan leren, omdat je leert over jezelf. Jij bent jouw belangrijkste tool in dit leven. Zelfkennis, zelfvertrouwen, energie en bovenal de moed, kracht en ruimte om je te durven overgeven aan God, zijn de tools waarmee jij jouw leven blijvend richting geeft. 

 Het volgen van een coachtraject is niet perse goedkoop. Het kan zijn dat je dit ervaart als een kostbare investering. Hoeveel het jou ook mag opleveren, niet iedereen beschikt over dezelfde mogelijkheden en financiële ruimte. Vaak zijn werkgevers bereid (een deel van) het coachtraject te vergoeden, omdat een goede werkgever graag investeert in haar personeel. Ook als dit voor jou niet geldt is het mijn verlangen om als coach zoveel mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. Dit is waarom ik inkomensafhankelijke tarieven hanteer en het aan jou zelf is om aan te geven in welke categorie je valt. 

Een speciale tarievencategorie is er voor studenten en mensen die moeten rondkomen van een bijstand uitkering en geen toegang hebben tot een derde partij welke een coachtraject voor hen (deels) zou kunnen bekostigen. 

Maak hieronder de eerste keuze met betrekking tot jouw financiële situatie:

* meer info bekostiging werkgever

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn