Herman Gee

Voor Scholen

Als coach en spreker werk ik samen met twee organisaties waarmee we middelbare scholen bezoeken. Bij beide werken we aan de weerbaarheid van tieners en reiken we tools aan voor een stuk identiteitsontwikkeling. 

Be Courageous is een tienerprogramma dat jongeren wil helpen om echt zichzelf te zijn. Dit doen we door op scholen een Courageous Day te organiseren, waarin we via sport en spelactiviteiten, groepsgesprekken, getuigenissen en enthousiaste sprekers samen in gesprek gaan over ‘wie ben jij nou echt?’ en ‘wat heb jij in je leven al meegemaakt en wat doet dat met je?’

Be Courageous is een initiatief van Jurrien en Janet ten Brinke. Jarenlang deden zij ervaring op met jongerenwerk in zomerse jeugdkampen. Hier ontdekten zij hoeveel behoefte jongeren hebben om stil te staan bij het echte leven en bij soms hele kwetsbare thema’s waar wij vroeg of laat allemaal mee moeten leren delen. Tegelijk is het niet vanzelf sprekend dat jongeren wegen vinden om aan deze behoefte te voldoen. Zo ontstond het idee om daar heen te gaan waar jongeren het meeste tijd doorbrengen, de school. Zo hebben zij, in samenwerking met een ervaren orthopedagoog een dagprogramma in elkaar gezet. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit programma, dan kan je Jurrien direct bereiken via zijn contactgegevens op de website www.becourageous.nl, of je kan mij een bericht sturen.

 

Creatieve Preventie is een organisatie die vanuit de pijlers Educatie, Evangelie en Entertainment tieners wil bereiken vanuit een taal die hen aanspreekt. Creatieve Preventie is een initiatief van zangeres Nathalie Booij die naast dat ze gezegend is met creatief talent in staat is gebleken om een heel netwerk van gepassioneerde professionals uit onderwijs en entertainment business om zich heen te verzamelen. Vanuit al deze kennis en kunde zijn hele mooie en diverse programma's ontstaan. Zo biedt Creatieve Preventie paas- en kerstshows aan (zowel live als digitaal), maar ontwikkelde  het ook hele lessenseries en organiseert het projectdagen met een mooie mix van entertainment als ook voorlichting op wezenlijke thema's als zelfacceptatie, social media, verslavingen, pesten etc. 

Daarnaast blijft Creatieve Preventie steeds nieuw materiaal ontwikkelen. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem een kijkje op www.creatievepreventie.nl of stuur mij een bericht

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn