Herman Gee

Aanbod

Om op een goede manier onderweg te gaan en te komen tot een traject dat jou echt verder helpt, heb ik verschillende tools ontwikkeld om een goede start te maken. Welke traject het beste aansluit bij jouw vraag en jouw situatie stellen we samen vast in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier kun je globaal alvast iets meer informatie over de verschillende trajecten tot je nemen:

 


De ontdekkingsreis

Ervaar je onrust? Misschien een gevoel van leegte of heb je klachten die wijzen op een burn-out? Of moet je re-integreren, maar heb je nog geen idee hoe of waar?

Dit programma is voor wie  richting zoekt in het leven, zowel carrière technisch, als ook breder privé. Je bent opzoek naar balans, voldoening en zingeving. 

Je wilt ontdekken hoe God aanwezig wil zijn in je leven, hoe Hij je rust, ruimte als ook richting geeft.

De ontdekkingsreis is het meest uitgebreide en grondige traject en helpt jou scherp afstemmen op je eigen navigatie. Je kiest óf een afgebakend traject of de uitgebreide variant die ons alle ruimte geeft alles aan te pakken wat langs komt. 
Over dit uitgebreide traject lees je hier meer

 

Navigatie onderhoud

Worstel je met God? Of juist met de kerk en christenen die je teleurstellen? Heeft het geloof je altijd houvast gegeven, maar ervaar je steeds meer afstand?

Dit programma is voor jou als je op veel gebieden wel weet wat je wil, maar je navigatieapparaat mist de connectie met God. Je gelooft dat Hij bestaat, of je zou dit in elk geval graag willen. Hoe hij aanwezig is in je leven, is alleen wel de vraag. Je kan worstelen met waar je bij Hem nou echt op mag vertrouwen en misschien zijn ook je ervaringen met andere volgelingen van Hem niet echt positief.

Lees meer over dit traject hier


 

De Stuurman

Heb jij minder vragen over richting, maar meer over hoe jij jouw energie managed? Hoe je balans bewaart, als ook hoe je omgaat met een wereld om je heen die niet altijd dezelfde kant op wil als jij?

Dit programma sluit aan als jij weet waar je heen wil, maar tools mist om alles wat op je pad komt te handelen. Jij bent de kapitein op jouw schip. Je kent de koers. Het is meer dat de samenwerking met je crew en het dagelijks werk aan boord je de ruimte ontnemen om in alle rust bezig te zijn met je navigatie.

Je huurt mij als het ware in als Stuurman om, zolang het nodig is, een paar ogen in de stuurhut te hebben. Meer over dit traject lees je hier.

 

Wil je voor jezelf alvast een idee hebben welke kosten er voor jou aan verbonden zijn, dan bereken je hier jouw tarief.

 Roos Steen - Ik vind het prettig dat je niet bang bent voor heftige onderwerpen. Omdat jij je niet laat afschrikken kunnen we heel ver inzoomen zonder dat ik afhaak.

Ik heb van die momenten dan wordt het me allemaal teveel. Ik vraag me dan af wat ik allemaal weer op mijn nek heb genomen. Vaak is dit een nieuw idee, een nieuw initiatief en voordat ik het weet is het een ballast geworden. Herman heeft mij hiermee verder geholpen. Ik heb een tegenover nodig, een ander, om mijn eigen chaos te ontwarren. - Arend Jan Poelarends

 Meer ervaringen van anderen

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn