Herman Gee

Focus op jouw reis

Ervaar je onrust? Zo doorgaan gaat niet werken, maar wat wel werkt weet je ook niet? Je bent moe van alle ballen hooghouden, de toekomst lijkt mist. Je verbindt je identiteit ergens aan God, maar waar Hij is in je onrust weet je ook niet. Je bent geholpen met concreet zicht op een nieuwe richting, carrière technisch en/of privé. Je wilt graag ontdekken waar je hebt te begrenzen, maar ook waarvoor je wél hebt te kiezen.

Jij wilt scherp krijgen waar je heen wilt en wat je daarvoor hebt te doen. Ik help je ontdekken hoe je de basis voor loslaten, grenzen bewaken en nieuw vertrouwen vindt in Jezus. Juist ook als God ver weg lijkt, je teleurgesteld bent in makkelijke antwoorden en mensen die hun mond vol hadden over Jezus, help ik je graag zoeken naar nieuwe rust bij Hem. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we het makkelijkst waar mijn aanpak aansluit bij jouw zoektocht.


In een samenleving waarin we de hele wereld dichtbij hebben en steeds meer op ons af komt, heeft iedereen op zijn tijd en zijn manier te worstelen met bovenstaande thema's. Wat 'waar' is, is steeds minder scherp en vraagt steeds meer van onze eigen persoonlijke zoektocht. Yourney staat voor 'your journey', jouw reis. Het is mijn verlangen jou te helpen op jouw zoektocht.

Vanuit mijn kennis en ervaring trek ik een tijdje met je op, met als doel zicht te krijgen op en vertrouwen te ontwikkelen in je eigen kompas. Zodat je uiteindelijk met een nieuwe focus en een nieuw setje tools zonder mij weer verder kunnen reizen, op jouw reis. Zowel voor carrière technische als privé belemmeringen kan je bij mij terecht. Als je in het herstel proces van een burn-out zit en nieuwe richting zoekt in je re-integratie, maar ook gewoon als je teveel ballen hoog houdt. Samen zoeken we naar nieuw perspectief en ruimte. Samen richting vinden op jouw reis = Yourney.

Ik werk vanuit mijn volgeling zijn van Jezus, dat is mijn basis. Ik heb ontdekt dat 'de waarheid' geen setje overtuigingen is, maar een persoon. Ik geloof Hem als Hij zegt: 'ik ben de weg de waarheid en het leven'.  Juist in verbondenheid met Hem ontstaat ook ruimte om dat los te laten waar jij niet voor geroepen bent. Onderweg zijn met Hem gaat minder over iets bereikt moeten hebben of iets moeten zijn en veel meer over richting vinden en ergens naartoe groeien. Het is mijn ervaring dat ons kompas alleen écht functioneert als deze afgestemd is op Hem. Tegelijk weet ik wat het is om te worstelen met God, de kerk en die ander die wel de mond vol had over God, maar zo teleurstelde. Een christelijke coach kan dan ergens ook afschrikken. Toch blijft Christus de weg waar je het mag zoeken, ook als zijn volgelingen het hebben laten afweten. Ook juist als dit raakt aan jouw situatie zou ik graag eens vrijblijvend met je kennis maken.

 


Vanuit de vragen die op mij af komen heb ik drie programma’s ontwikkeld welke een goed vertrekpunt vormen voor elke soort reis.

Diepgaand I Nieuwe richting vinden I Carrière technisch  I Verbinding met je omgeving I Missie I Afgebakend - of 'Extended Version'

Naar de basis I Nieuwe focus op Jezus I Wie God is voor jou I Identiteit I Levensvragen I Vertrouwen I Overgave I Afgebakend

Focus vasthouden I Begrenzen I Bijsturen I Geen programma I Samen optrekken I In het moment

 

In alle programma's bepaal jij uiteindelijk het ritme. Het programma geeft houvast, maar jouw vragen bepalen de richting. Wat het beste bij je past stellen we samen vast. Vind je het fijn alvast te weten welk tarief ik hanteer, dan vind je hier meer informatie met betrekking tot de inkomensafhankelijke tarieven.

Chantal Ottens- Ik word mij steeds bewuster van hoe God in mijn leven werkt en bij mij is! De keus om met dit coaching traject te beginnen is de juiste keus geweest en heeft God op mijn pad gebracht. Maar ook mijn pad voor de verdere toekomst.

Herman heb ik leren kennen als iemand met passie. Vanuit Zijn passie is Herman dienend. Hij ziet je echt, weet je te raken met zijn woorden en je te enthousiasmeren met hetgeen jij aan de slag kunt gaan. Herman is een kundige coach die ik van harte aan beveel!! -  Freddy Kist

Meer ervaringen van anderen

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn